Стив Джобс обявен за личност на годината

Шефът на Apple Стив Джобс получи поредното високо признание. Той беше обявен за личност на годината по време на церемонията „Mobile World Congress Awards 2010“ в Барселона.

Никой от Apple обаче не е присъствал на награждаването, което е провокирало британския комик и писател Стивън Фрай да обещае, че лично ще достави приза на Стив Джобс, предаде Macworld.
Световният мобилен конгрес награждава Стив Джобс, заради неговия принос в развитието на телекомуникационната индустрия. Номинирани за отличието са били още CEO-то на Google Ерик Шмид, президентът на RIM Майк Лазаридис и генералният директор на HTC Питър Чоу.
Награди от MWC 2010 бяха дадени и на продукти. Така например, за победител в мобилните услуги за корпоративния бизнес е определен RIM BlackBerry Enterprise Server v5.0, а най-добра мобилна интернет услуга е Adaffix Yellix Caller ID.
Orange Mobile High Definition (HD) Voice пък е призната за най-“пробивната“ мобилна технология. Най-добро мобилно устройство извън телефоните е MiFi Intelligent Mobile Hotspot на компанията Novatel Wireless.

по темата: „Стив Джобс обявен за личност на годината”

добавете коментар...

  1. :)

    Всички мобилни компании си направиха изложение СРЕЩУ Apple а сега награждават шефа им. Да се чудиш на акъла 🙂

Коментар