Fujitsu и Symantec със съвместни бекъп решения

Fujitsu и Symantec обявиха съвместни решения за бекъп на данни, предназначени за българския пазар. Предложенията са насочени към компании, които искат да защитят ефективно своите данни с минимум разходи, стана ясно на семинара “Дни на динамичните инфраструктури със Symantec и Fujitsu” в София.

Двата ИТ гиганта поддържат стратегическо партньорство от най-високо ниво, което започва от 1992 година и преминава през различни фази. Решенията покриват нуждите на потребителите в области като архивиране и сигурност на информацията, непрекъсваемост на бизнес процесите и центрове за данни.

Целта е Fujitsu и Symantec да бъдат предпочитан партньор за клиентите, тъй като продуктите им се допълват, заяви Вяра Чангърова – старши мениджър клиенти във Fujitsu България.

Съвместните решения, предлагани на пазара у нас, адресират един от критичните проблеми – бекъпа на данни. Fujitsu лансира пакетни оферти от Primergy сървъри, Symantec Exec софтуер за управление на автоматичния бекъп на данни и тяхното съхранение на сторидж системи от рода на Fujitsu Eternus.

Цените на предлаганите пакети варират от 3050 до 21 405 лв. (до края на октомври). Решенията са достъпни чрез партньорите на Fujitsu в България.

Коментар