Парафлоу отвори нов централен офис в София

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс отвори новия си централен офис в София, разположен на три етажа с площ от над 1000 квадратни метра в един от модерните бизнес центрове на столицата – Туинс център, район Дианабад.

На партерния етаж се намира оторизираният сервизен център на HP и Brother, изграден съгласно изискванията на производителите. Под същия покрив място намират лабораториите по мрежови технологии, информационна сигурност и софтуерни решения, както и оптимизираните решения за печат, съобщиха от компанията.

Туинс център е проектиран като модерен тип офис пространство с много светлина и гъвкави интериорни решения. Работните места са организирани на принципа „оpen space”, като в същото време е запазено усещането за лично пространство и индивидуалност. Служителите разполагат с повече места за срещи с клиенти и конферетни зали, кътове за неформално общуване и градинки за отдих.

Парафлоу работи от 17 години на ИТ пазара в България. Сред успешните проекти на компанията са националната образователна мрежа на училищата, националната мрежа на държавната администрация, информационният център на НАП, комуникационната инфраструктура на няколко банки, сградната комуникационна инфраструктура в Бизнес парк София и др.

Системният интегратор си партнира с компании от ранга на Hewlett-Packard, Cisco Systems, Microsoft и др. Компанията има офиси на ключови локации в цялата страна като София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

Коментари по темата: „Парафлоу отвори нов централен офис в София”

добавете коментар...

  1. Все някой

    Не си представяйте, че е типичен open space, като концепция може би да. Иначе си има разделения в стаи(които са големички) и си се работи задушевно.

  2. Ивайло Ракитов

    Е, ти Casper кога успя да разгледаш офиса за да се изказваш толкова компетентно

  3. Casper

    Ивайло Ракитов – обикновен трол …
    И какво общо има написаното от теб с архитекрурата и модерната визия? Маже там тролчето нещо… Хале + клетки за кокошки = никаква визия, интериор и.т.н.
    *************************************************

  4. Ивайло Ракитов

    към 1,2,3 – погледнете позитивно на нещата. Това, че някоя фирма се развива, е добра новина за България и хората, които живем тук. А дали е open space работната среда е въпрос на преценка на мениджмънта. Утре вие може да сте поредния кандидат за работа там и се радвайте, че все още има работодатели.

  5. manager

    може да е американска "простотия", но затова американците са напред, а ние понеже сме много соло, и искаме докато сме в офиса и някой ни плаща заплатите, да си работим необезпокоявани за личния си бизнес. Е, свърши тази другарчета, ще работите в оупън спейс, за да сте ефективни и под контрол!

  6. мхм

    "Работните места са организирани на принципа „оpen space” – това е най-голямата американска простотия, не е никак модерно, а е точно за "щастливи кокошки" както каза колегата.

  7. Интегратор

    Интересно дали и шефа на Парафлоу се радва на придобивката open space или той си е оградил кабинетче, а само поданиците са в едно общо, задушевно хале. Така се прилага и управленския стил "Managing by walking around".

  8. Casper

    Я какви голееееееми купешки думи използваме само – "модерен тип офис", "гъвкави интериорни решения", "принципа „оpen space”"… Направо напишете, че е едно хале на "принципа cubicles" (за щастливи кокошки)!

Коментар