AT&T и Ericsson ще си партнират за Global SIM

Две от водещите компании в телекомуникационната индустрия, AT&T и Ericsson, обединяват усилия за глобална свързаност на устройствата. По силата на споразумението, Ericsson ще тества и верифицира устройства в рамките на програмата AT&T Global SIM преди излизането им на пазара.

Свързаните устройства ще се развиват и ще предлагат нови услуги във всички сфери на живота. Ето защо верификацията на устройствата и сертифицирането на доставчиците са ключови за доброто и оптимизирано представяне на всяко устройство сред разрастващата се и базирана на стандарти мобилна широколентова инфраструктура, която Ericsson доставя по цял свят.

Тестовете, извършвани в Ericsson Labs, ще гарантират, че всяко едно устройство отговаря на стандартите и изискванията на доставчиците и мрежите, преди то да бъде пуснато на пазара.

AT&T се налага като лидер в развитието на сектора на свързаните устройства. През 2012 г. компанията стартира иновативната програма AT&T Global SIM, която е свързана със стратегията й за бизнес експанзия чрез свързани устройства.

"Ericsson и AT&T споделят визията за Свързано Общество, където свързаните устройства ще се развиват и ще дават възможност за развитие на нови услуги във всички сфери на живота ни”, коментира партньорството между двете компании Виш Нандлал, технически директор на Ericsson Северна Америка.

Коментар